Måby Park & Hotel

Arlanda Långtidsparkering

Hos Måby Park parkerar du din bil tryggt, säkert och smidigt.

Boka

Du bokar smidigt din parkering genom vårt formulär på hemsidan eller genom att ringa oss.

Finns det plats är du välkommen att parkera din bil hos oss även utan förbokning

Parkera

För en smidig avresa från Arlanda flygplats, boka din långtidsparkering hos oss. Vi erbjuder fri transfer dygnet runt och har personal tillgänglig vid ankomst och avgång. Kom gärna 30 minuter innan du vill vara på flygplatsen för att säkerställa en stressfri incheckning. Oavsett tid på dygnet är vi redo att ta emot dig och din bil. Vid hemkomst hämtar vi dig direkt från flygplatsen och tar dig tillbaka till vår långtidsparkering. Boka nu för en bekväm och pålitlig parkeringsupplevelse.

Säker parkering hos oss

Måby park är din säkra och pålitliga parkering på Arlanda flygplats. Hos Måby Park erbjuder vi en trygg inhägnad långtidsparkering med övervakning dygnet runt. Med vår dedikerade personal kan du känna dig trygg med att din bil är i goda händer när du reser. Oavsett tid på dygnet finns vi här för att underlätta din parkeringsupplevelse. Boka nu för en smidig och bekymmersfri resa från Arlanda flygplats.

Hur tar jag mig till flygplatsen från Måby Park Långtidsparkering?

Alla som bokar långtidsparkering hos oss får transfer inkluderat i priset. En transferbuss avgår från parkeringen när du behöver. Vi kör er till er avgångsterminal och hämtar även upp er när ni kommer hem. Genom att hålla koll på er flight hämtar vi er i rätt tid från rätt terminal.

Transfern till och från flygplatsen tar cirka fem minuter. Eftersom vi har personal på plats dygnet runt kan vår transfer självklart köra er till flygplatsen även på natten.

Nu kan du även boka elbilsaddning!

Vi ser till att er elbil är fulladdad och klar när ni kommer tillbaka. Elbilsladdning finns som tillval när du bokar långtidsparkering hos oss.