Accordion

Vi har endast bälteskuddar..

Bokning kan göras samma dag som avresa via denna webbplats om ej fullbokat, men vi rekomenderar att ni bokar plats i god tid.

Bokning kan göras via vår webbplats, vår android app, eller via telefon 08 - 591 131 40.

Ändra/avboka via länken i bokningsbekräftelsen eller kontakta oss på 08 - 591 131 40.

Ändring av t.ex registreringsnummer kan även ändras vid incheckning på parkeringen.

Incheckningstid hos oss, behövs inte ändras om det skiljer någon timme.

Vi annonserar ut på vår webbplats de datum som är fullbokade.

Vi tar ENDAST emot personbilar max längd 5.6 meter klass I, läs mer här

Betalning kan ske med VISA, MASTERCARD, MAESTRO samt kontant. Betalning sker på plats.

Bussarna går efter behov. 5-6 minuter tar resa till Arlanda. Vid avresa rekommenderar vi att ni är på Måby minst 30 minuter innan Ni vill vara på flygplatsen. Ställ din bil på vår ankomstparkering som är 20 meter runt hörnet utanför kontoret, var god att inte blockera gatan mitt utanför kontoret. Kom sedan in på kontoret för att checka in bilen/nyckeln. Reser ni med ENDAST handbagage / inte kommer att vänta på bagage vid hemresan till Arlanda, säg gärna till detta vid incheckning för bättre service och koordination för upphämtning. När bilen checkas in skickas ett mail med de uppgifter angående er retur resa. Datum, flygnummer, antal resande tillbaka samt bagage förhållanden.

Extra finesser (incheckningsmail, QR-kod på kvittot eller vår Android App) Annonsera att ni fått erat bagage och är på väg ut/väntar på upphämtning, information skickas direkt till samtliga fordon. Se vart bussen för närvande är och stå inne i terminal byggnaden om det ex. är kallt ute. Ändra bagage förhållanden, hemdatum, flygnummer, personer att hämta upp.